Vacatures artsen

16.02.2024

Groepspraktijk in de Antwerpse Voorkempen zoekt 4de collega

Wegens een sterk groeiend patiëntenbestand zijn wij op zoek naar een 4de collega huisarts. Wij zijn een opleidingspraktijk met 2 jonge vaste artsen en een HAIO. De praktijk kent ondersteuning van een praktijkverpleegkundige.
16.02.2024

Huisarts gezocht in Ruisbroek (Sint-Pïeters-Leeuw)

Voor het Medisch Kabinet Kasteel Ruisbroek zijn we op zoek naar een vaste collega-huisarts om ons team te versterken omwille van het naderende pensioen van een van de artsen van de praktijk
14.02.2024

De Naaf zoekt een collega!

Huisartsengroep ‘de Naaf’ bestaat uit 9 huisartsen en 1 of meerdere HAIO’s, werkzaam in Mol-Wezel en Mol-Rauw.
12.02.2024

Zwangerschapsvervanging

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om een zwangerschapsverlof op te vangen van augustus tot en met november.
30.01.2024

Collega-huisarts gezocht

Voorlopig solopraktijk. Vanaf april opstart multidisciplinaire praktijk met 2 vaste huisartsen. Wegens grote drukte zoeken wij een (part- of fulltime) collega voor liefst 1 jaar.
29.01.2024

Collega-huisarts gezocht

Collega-huisarts gezocht om de solopraktijk’t Spoor te versterken in Nijlen (Spoorweglei 48). Samenwerking kan volledig op maat worden uitgewerkt in samenspraak met de huisarts en het secretariaat.
17.01.2024

Huisartsenpraktijk ‘De Watermolen’ in Zichem zoekt extra arts(en)!!

We zijn een dynamisch team van 2 gemotiveerde huisartsen, een jonge huisarts in opleiding, een voltijds verpleegkundige en een praktijkassistente. Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in een modern gerestaureerde watermolen aan de Demer in Zichem en draagt kernwoorden als eendracht, pit en kwaliteit hoog in het vaandel.