Vacatures artsen

11.06.2024

Medisch Centrum Opdorp zoekt een nieuwe huisarts

Voor onze multidisciplinaire praktijk te Opdorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega huisarts die zelfstandig kan werken, maar ook graag samenwerkt!
10.06.2024

Derde huisarts gezocht voor WGC Willebroek

In het Wijkgezondheidscentrum De Wille biedt een multidisciplinair team van 12 medewerkers eerstelijnsgezondheidszorg aan. Het centrum richt zich hierbij tot de bewoners van Willebroek en de deelgemeenten. Ons team bestaat momenteel uit huisartsen, een verpleegkundige, zorgkundige, maatschappelijk werker, eerstelijns kinderpsychologe, onthaalmedewerkers, coördinator en een groep onthaalvrijwilligers. Wij zijn een opleidingspraktijk voor haio's en studenten geneeskunde en verpleegkunde.
10.06.2024

Medisch Centrum Hedera zoekt nieuwe collega-huisarts!

Dynamische groepspraktijk te Wervik zoekt een nieuwe collega. Je komt terecht in een team van 7 geconventioneerde vaste artsen die op zoek zijn naar een extra gemotiveerde collega om mee samen te werken. De artsen worden bijgestaan door een fulltime secretariaat en een praktijkverpleegkundige.
3.06.2024

Huisarts(en) gezocht voor WGC De Vaart

Wijkgezondheidscentrum De Vaart wil een innovatief project op poten zetten. We zoeken één of meerdere huisartsen die zin hebben om samen dit project mee vorm te geven.
30.05.2024

Huisarts voor Groepspraktijk Elyzeese Velden – Gent

Ben jij de gedreven huisarts die ons team komt versterken? Huisartsenpraktijk Elyzeese Velden in Gent, gelegen op grens tussen twee bruisende volkse wijken Brugse Poort en Rabot, zoekt een nieuwe collega!
22.05.2024

vervanging gezocht wegens verhuis collega

We zijn een 'praktijk in ontwikkeling' in het landelijke Binkom. Momenteel werken we met 4 artsen maar aangezien onze collega naar het buitenland verhuist, zijn we op zoek naar iemand om haar te vervangen.
22.05.2024

Zwangerschapsvervanging met optie vast

In het kader van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste vervangarts van november 2024 tot eind april 2025. Langer blijven of blijven als vaste arts behoort tot de opties!