Vacatures artsen

11.06.2024

Medisch Centrum Opdorp zoekt een nieuwe huisarts

Voor onze multidisciplinaire praktijk te Opdorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega huisarts die zelfstandig kan werken, maar ook graag samenwerkt!
15.04.2024

Huisarts gezocht in Aalter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega ter versterking van ons team! We staan open voor zowel een associatie op lange termijn als een tijdelijke versterking. Alle werkregimes zijn bespreekbaar
8.04.2024

Arts gezocht

De 'FOD SZ DG Personen met een handicap' zoekt artsen;
4.03.2024

Zwangerschapsvervanging Eksaarde (Lokeren) – midden juni tem september 2024

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts voor een zwangerschapsvervanging in de periode (midden) juni tot en met september 2024 voor onze praktijk in Eksaarde. Het aantal werkuren is volledig bespreekbaar. Indien je kan vervangen tijdens een kortere periode mag je ons zeker ook contacteren.
29.02.2024

Associatie gezocht in Lokeren

Solo-arts in Lokeren zoekt een enthousiaste collega voor samenwerking met zicht op overname patiëntenbestand op termijn en verzekeren continuïteit tijdens vakanties.
27.02.2024

Huisartsenpraktijk Herzele zoekt nieuwe collega!

Wij zoeken een enthousiaste huisarts om ons team te versterken. Je komt terecht in een boeiende praktijk waar steeds een leuke sfeer heerst. In de praktijk is er de mogelijkheid om parttime te werken, dit gezien we werken per dagdeel. Hierdoor kunnen we een goede work-life balance garanderen